Sistemul de Terapie Andullation – VM 9100 RM III – REVOLUTION

DETALII DESPRE ECHIPAMENT

Sistemul de Terapie Andullation este prezentat sub forma unei saltele, poziţionată pe o masă-suport de înaltă calitate, ce asigură corpului o poziţie culcat perfectă.

Acesta este certificat TÜV în Germania ca dispozitiv medical.

Modelul VM 9100 RM III – REVOLUTION este destinat sectorului profesional, având astfel capacitatea de a lucra neîntrerupt.

Are culoarea galben combinat cu albastru, iar pielea ecologică folosită este testată contra iritaţiilor, sensibilităţii şi toxicităţii asupra pielii.

CONFIGURAŢIE

✔️ masa-suport, foarte rezistentă, formată dintr-o structură metalică îmbrăcată în piele ecologică albastră şi căptuşită cu un burete special;

✔️ salteaua propriu-zisă, combinaţie de galben şi albastru, uşor de transportat datorită genţii speciale de transport;

✔️ perna pentru masaj reflexogen la tălpi, cu ajutorul căreia, prin programul nr. 6, se pot trata problemele de circulaţie din picioare şi gambe, se stimulează fluxul limfatic şi circulaţia sângelui, se întăreşte sistemul imunitar;

✔️ o pernă din piele ecologica albastră, pentru echilibrul inimii ce asigură ridicarea optimă a picioarelor în raport cu poziţia (înălţimea) inimii. Aceasta reduce foarte mult presiunea hidrostatică şi uşurează refluxul sângelui şi a limfei. Această pernă se introduce între masa-suport şi saltea, în zona picioarelor.

SISTEMUL DE TERAPIE ANDULLATION – VM 9100 RM III – REVOLUTION are 23 oscilatoare de vibraţii de rezonanţă stocastică (în gama 10 – 80 Hertz), de două mărimi diferite, adaptate special regiunilor corpului.

Se pot programa 7 niveluri de intensitate diferită.

Are 6 zone de căldură în infraroşu (NIR) în banda terapeutică cu eficienţă maximă A, interval 600-1200nm, care se pot seta cu 3 intensităţi de căldură.

Stimulează integral zonele reflexogene ale tălpilor şi masează totodată mâinile.

Cu ajutorul unei telecomenzi, se programează:

✔️ unul dintre cele 20 de programe – 6 programe de bază şi 14 programe medicale;

✔️ durata şedinţei, care este de minim 15 minute;

✔️ intensitatea vibraţiilor;

✔️ intensitatea căldurii în infraroşu.

Echipamentul are o poziţie reglabilă, tetieră ergonomică şi două cotiere integrate.

Este uşor de transportat, datorită genţii speciale de transport.

Are consum redus de energie de operare de 12 volţi.

Nu are consumabile.

„Made în Germany” garantează o calitate foarte înaltă şi durată lungă de viaţă.

DATE TEHNICE ŞI DE SIGURANŢĂ

Dimensiuni (L x W x H)

Desfăcut: Aprox. 1960 x 750 x 85 (max. 350 mm)

Ambalat: Aprox. 1130 x 750 x 175 mm

Greutate: cca. 19 kg

Tensiune: 12 V DC

Consum: cca. 80 W

Transformator: DSA-90W-12-2

Principal: 100-240 V AC / 50 / 60 Hz

Secundar: 12 V DC / 6,67 A

ACCESORII

Accesoriile disponibile sunt:

1. Centura Abdominală Andullation

2. Power Andullator

3. Geantă de Transport

4. CD-uri de relaxare şi Masca pentru ochi

5. Aparat de Fise

1. Centura Abdominală Andullation

Efect mecanic

Specialiştii în osteopatie recunosc o legătură cauzală clară între disarmonia abdominală şi durerile de spate. Organele din cavitatea abdominală apasă unele pe celelalte, îşi schimbă poziţia şi trag către coloană în baza structurii lor fibroase.

Utilizarea centurii abdominale Andullation reduce tensiunea din cavitatea abdominală, permiţând organelor interne să se întoarcă la poziţia lor naturală. Acţiunea de tragere către coloană este redusă, îndepărtând sursa durerii.

Centura abdominala Andullation este primul dispozitiv care perminte oscilărilor rezonante acces direct în corp. Stomacul, cu diametrul său larg şi cu organele interne au împiedicat mereu transmiterea undelor oscilante. Tehnologia Sistemului Andullation permite astfel conectarea continuă între partea superioară şi cea inferioară a corpului.

Efect biochimic

Excesul de grăsime este dăunător pentru sănătate, lucru bine ştiut. Spre deosebire de grăsimea subcutanată, grăsimea abdominală este extrem de dăunătoare pentru sănătate deoarece produce în mod constant substanţe care duc la inflamare.

Centura abdominala Andullation a făcut posibilă, pentru prima dată, aplicarea undelor andullation bioefective, direct pe centrul grăsimii abdominale. Cuplarea amplificată a frecvențelor aleatorii în zona viscerală, conform principiului andullation, duce la o reducere a proceselor de inflamare.

Cu aplicarea deasupra grăsimii abdominale, acest ţesut dăunător poate fi tratat în mod direct. Utilizarea constantă, are ca efect reducerea grăsimii abdominale şi a indicilor inflamatori.

Metabolismul lipidic

În afară de influenţele biochimice, care pot fi verificate, în indicii inflamatorii înregistraţi, metabolismul lipidic este de asemenea influenţat pozitiv de către efectele mecanice ale Terapiei Andullation.

Din moment ce grăsimea nu este apă, trebuie să fie legată de aşa zisele lipoproteine.

Printre cele mai întâlnite tipuri de colesterol există:

– HDL – colesterolul sănătos sau lipoproteinele cu densitate mare;

– LDL – colesterolul nesănătos sau proteinele cu o densitate scăzută.

Metoda Andullation poate creşte colesterolul bun şi reduce colesterolul rău.

Ca bază generală, raportul important dintre ambele tipui de colesterol este îmbunătăţit în mod semnificativ.

Efecte asupra metabolismului lipidic

✔️ influenţă pozitivă asupra metabolismului lipidic

✔️ reducerea grăsimii abdominale/viscerale

✔️ creşterea colestorolului sănătos HDL

✔️ scăderea colesterolului nesănătos LDL

✔️ îmbunătăţirea coeficientului nivelulului de LDL şi HDL

✔️ efect general pozitiv de sănătate asupra nivelului general de colesterol

Efecte asupra digestiei

✔️ Îmbunătăţeşte activitatea intestinală

✔️ Stimulează activitatea intestinală

Efectele asupra sistemului imunitar

✔️ Stabilizează şi stimulează sistemul imunitar

✔️ Reduce indicii inflamatori

✔️ Reduce activitatea substanţelor inflamatorii

Efectele asupra mecanismului

✔️ Dizolvă blocarea şi tensiunea din şi în afara cavităţii abdominale

✔️ Influenţă pozitivă a tulpinei fasciale pe coloană

✔️ Creşte activitatea musculară

Acțiune cosmetică

✔️ Strânge pielea

✔️ Detoxifică ţesuturile

✔️ Îndepărtează spaţiile goale

✔️ Amplifică energia

Semnele exterioare pentru grăsimea abdominală inferioară este circumferinţa abdomenului. Există motiv de îngrijorare dacă circumferinţa este mai mare de 88 cm la femei şi 102 cm la bărbaţi.

Glosar termeni

Rezonanţa aleatorie

Rezonanţa aleatorie este un fenomen în care efectele undelor Andullation sunt crescute de suprapunerea unor frecvenţe adiţionale haotice.

Grăsimea viscerală (interioară)

Această structură înconjoară organele interne şi, spre deosebire de ţesutul gras, are un impact advers extrem asupra sănătăţii deoarece produce în mod constant substanţe inflamatorii. Bărbaţii au nivele mai ridicate de grăsime viscerală spre deosebire de femei.

Lumină infraroşie

Lumina infraroşie este de obicei împărţită în benzile A, B şi C, cu lungimi de undă diferite. Banda A aflată în intervalul 600-1200npm este cea mai eficientă pentru scopuri terapeutice şi astfel, este cea mai des folosită.

Lipoproteinele

Din moment ce grăsimea nu este apă, trebuie să fie legată de aşa zisele lipoproteine. Acestea includ HDL şi LDL.

HDL

Lipoproteinele cu densitate mare sunt un complex de lipide şi proteine care transportă colesterol în sânge. Nivelele ridicate sunt asociate cu o sănătate bună.

LDL

Lipoproteinele cu o densitate mică sunt un complex de lipide şi proteine care transportă colesterol în sânge. Nivelele ridicate sunt asociate cu o sănătate precară.

2. Power Andullator

Sistemul de Terapie Andullation este singurul echipament medical care are în componenţa sa, accesoriul „Power Andullator” – un dispozitiv creat special pentru masajul picioarelor.

Se prezintă sub forma unei perne care susţine ambele picioare prin plasarea ei deasupra saltelei. Prezintă pe toată lungimea două adâncituri, în care stau picioarele, beneficiind de un masaj special, prin vibraţiile Andullation.

Cu ajutorul accesoriului Power Andullator se tratează problemele de circulaţie ale picioarelor, se stimulează fluxul limfatic şi circulaţia sanguină. Ajută la regenerarea rapidă după sport sau alte activităţi fizice intense, ajută la relaxarea musculară.

3. Geantă pentru Transport


Oferă spaţiul necesar pentru a transporta sistemul complet de masaj, inclusiv accesoriile.

4. CD-uri de relaxare şi Masca pentru ochi

Muzica de relaxare este foarte atent selecţionată. Masca pentru ochi ajută la relaxarea ochilor, tratarea migrenelor şi a durerilor de cap.

5. Aparat de Fise


Aparatul are o capacitate de maxim 150 fise şi are cheie pentru a se închide.

TÜV Rheinland – Partener pentru siguranţă

Pentru producătorul geman HHP, cea mai mare prioritate o reprezintă responsabilitatea pentru produsele sale, astfel încât utilizatorul final să fie în siguranţă. La TÜV Rheinland Group, cele trei litere ale TÜV au reprezentat întotdeauna independenţă, neutralitate şi expertiză. Ca o companie de servicii internaţionale, TÜV Rheinland Group garantează siguranţa şi calitatea produselor noi şi existente, sisteme şi servicii. Sistemul de masaj Andullation de la HHP, are certificare TÜV. Aceasta înseamnă o funcţionare fiabilă şi sigură a sistemelor HHP de masaj.