Despre noi

Am început această activitate din dorinţa de a oferi ceva nou, sănătos şi necesar acelora care îşi preţuiesc viaţa şi sănătatea.

Reprezentăm în România, firma germana HHP, lider în furnizarea de dispozitive medicale, testate în domeniul tehnologiei de masaj.

Sistemul de Terapie Andullation, produs 100% în Germania de firma HHP, este un echipament medical certificat TÜV în Germania.

Unic prin ceea ce face, a fost dezvoltat în strânsă cooperare cu oameni de ştiinţă, clinici universitare şi medici, pentru a ameliora şi trata durerile de spate, lumbago, sciatică, gambe, încheieturi, articulaţii, durerile intense de cap şi migrenele.

Sistemul Limfatic poate fi stimulat în mod pozitiv, folosind terapia Andullation, ajutând astfel la detoxifierea, purificarea şi eliminarea rezidurilor acide din organism.

Zeci de mii de clienți mulțumiți în întreaga lume beneficiază de faptul că producția are loc exclusiv în Germania, acest lucru asigurand cea mai înaltă calitate, în conformitate cu Legea privind dispozitivele medicale germane.

Pentru că oferim un produs de calitate superioară, ce necesită o prezentare amplă şi amănunţită cât şi o testare, facem acest lucru prin intermediul expoziţiilor şi evenimentelor majore la care participăm, prin prezentările la care suntem invitaţi în cadrul clinicilor medicale, centrelor de relaxare sau la domiciliu, cât şi în cadrul show-room-ului nostru.

Vă arătăm astfel, că acest sistem de masaj, testat medical, poate fi folosit cu uşurinţă într-un mediu profesionist, dar şi la domiciliu.

Vă răspundem la întrebări şi vă permitem să testaţi sistemul nostru de masaj. Suntem receptivi la părerile şi sugestiile voastre.

Pentru că ne preocupă sănătatea, cu tot ceea ce implică ea, vom derula un proiect ce vizează deschiderea unor mici centre de sănătate, în care veţi putea beneficia de un pachet compet şi complex de proceduri ce vă vor ajuta corpul, în menţinerea sănătăţii şi vitalităţii.