Masajul şi Îmbătrânirea

Cauzele care permit organismului unei persoane să îmbătrânească nu sunt pe deplin clare în pofida unor cercetări îndelungate, intense. Totuşi, deţinem puterea de a întârzia procesul de îmbătrânire.

Într-adevăr, clientul cu o vârstă potrivită cunoaşte câteva metode de a lupta cu procesul de îmbătrânire. Cu toate acestea, pentru punerea lor în aplicare, ai aproape mereu nevoie de un doctor. În mod diferit, masajul Andullation cu căldură cu infraroşu, ţi-l poţi “prescrie” singur, oricând.

O trăsătură caracteristică a îmbătrânirii este scăderea activităţii organelor interne. În special a glandelor hormonale, datorită scăderii circulaţiei sângelui.

Masajul Andullation provoacă o circulaţie mai intensă a sângelui printr-o metodă prin care organele devin mai eficiente, creând astfel o circulaţie îmbunătăţită.

Deseori, reuşita constă într-un tratament de masaj constant pentru ruperea cercului vicios şi păstrarea unei stări de sănătate bună până la vârste avansate.

Cu cât un organ îmbătrâneşte, cu atât este mai slabă vascularizarea. Cu cât un organ este mai slab vascularizat, cu atât îmbătrâneşte mai repede.