Vitalizarea Celulelor, Prevenţia şi Hernia de Disc

Hernia de disc

În cazul unei aplicări constante, Sistemul de Terapie Andullation poate ajuta la prevenirea herniei de disc. În plus, ajută la eliberarea tensiunilor mecanice asupra nervului şi distanţarea semnificativă a ţesutului discului de nerv.

Rezultatul: ameliorarea imediată a durerii. Muşchii se relaxează, ceea ce îmbunătăţeşte circulaţia sângelui.

Prevenţia – prevenirea dereglărilor

Boala şi consecinţele ei sunt foarte stresante pentru pacient şi mediul înconjurător direct.

Sistemul de Terapie Andullation urmăreşte o abordare holistică. În medicină, asta înseamnă că omul este ca o uniune între corp, minte şi suflet. Masajul hhp îmbunătăţeşte activitatea fluidelor corporale, circulaţia sângelui şi a limfei. Acesta stimulează metabolismul şi dizolvă toxinele din ţesuturi. Acest lucru se aplică şi elementelor de legătură cât şi ţesutului muscular şi ţesutului organic. Stimularea nervilor şi circulaţia sanguină sunt şi ele îmbunătăţite. Acest lucru încurajează divizarea celulelor şi creşte energia celulelor.

Cu aceste proprietăţi, Sistemul de masaj hhp Andullation are un efect pozitiv asupra organismului uman.

Energie pentru celule

În medie, o persoană are nevoie să meargă cel puţin 10 km pe zi sau să facă o oră activităţi sportive pentru producerea energiei şi susţinerea energiei celulelor corpului. Cu doar 100 de ani în urmă, oamenii obişnuiau să meargă cel puţin 10 km pe zi.

Astăzi, acest lucru a scăzut, în medie, la doar 0,365 km.

Studiile, expertizele ştiinţifice şi publicaţiile universitare au demonstrat că aplicarea Sistemului de Terapie hhp Andullation compensează pierderea energiei cauzată de lipsa activităţii fizice.

Dacă comparăm activităţile care consumă aceeaşi energie ca Sistemul de Masaj Andullation, acesta demonstrează în mod clar avantaje. Utilizarea zilnică a sistemului de terapie pentru 15 minute, reface aceeaşi energie către celule ca o oră de sport sau 2,5 ore de mers.